• 100% Natuurlijke was
  • Unieke & zelf samengestelde geuren
  • Dierproefvrij & vegan
  • Gratis verzending boven €50

Retourneren

Bedenktijd/retourneren

Wil je een bestelling retour sturen? Het spijt ons dat je product niet bevalt!
Als je een bestelling retour wilt sturen, heb je tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd om je bestelling te annuleren.
Het is niet verplicht om een reden van annulering te geven, al zouden wij wel graag weten wat er mis is gegaan of wat er niet bevalt aan je bestelling.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bestelbedrag inclusief verzendkosten terugbetaald. Alleen de retour-verzendkosten van jouw huis terug naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden (een kaars mag dus wel zijn uitgepakt, maar niet zijn aangestoken).
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via ons Contactformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bestelbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Let op: Een reeds aangestoken kaars kun je niet retourneren.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.